Wanted Illegal Gambling Boss Dicekel ing Filipina
Toto

Wanted Illegal Gambling Boss Dicekel ing Filipina

Zhanhong wanted ing China liwat miturut omongane uwong partisipasi ing ilegal gambling operasi metu saka provinsi Shandong ing negara. Dheweke ditangkep dina Senin dening Biro Imigrasi Filipina sing dianggep homolog ing China. Zeng dicekel ing salah sawijining pesawat Air China nalika dheweke ninggalake Pengeluaran hk Bandara Internasional Ninoy Aquino lan mabur bali menyang Beijing ing ngendi dheweke bakal ngadhepi nasib sing padha.

China lan Filipina Koordinasi kanggo Crack Down ing Illegal Gambling
Komisioner Norman Tansingco menehi profil umum cepet saka arrestee lan bilih Zeng wis sijine Interpol, polisi super global, dhaftar kabar biru, nuntut penahanan. Tansingco nyatet sing penahanan iki digawa metu ing koordinasi ketat karo mitra ing China, nuduhake tingkat kerjasama antarane Beijing lan Manila nalika nerangake nyegat ilegal gambling .

China wis kepengin banget ngilangi apa sing wis suwe katon minangka wabah kanggo ekonomi lan masarakat. Panguwasa ing Beijing wis dileksanakake Toto Hk Hari Ini sawetara langkah kanggo matesi tekan unlicensed gambling , saka kokain mudhun ing salib-wewatesan gambling , kanggo nyekel tersangka, lan nggusah warga kanggo snoop ing saben liyane lan laporan nglanggar.

Paling ora, China wis digambaraken daya alus ing allies regional penting, lan hub operasi game wiwit minangka Kamboja lan Filipina. Nalika Kamboja wis liyane malleable saka loro, liwat owah-owahan nyapu kanggo hukum gambling kanggo appease partner komersial paling penting, Filipina wis terus fokus ing ngatur industri ana luwih apik tinimbang narik plug kabeh.

Sauntara kuwi, Zeng diduga dadi bagian saka organisasi sing luwih gedhe. Dheweke mesthine melu sindikat pidana ing Shandong lan bakal didakwa miturut hukum pidana negara kasebut. Saliyane ngresiki operator cilik, China uga Toto HK nindakake owah-owahan sing akeh banget ing ngendi negara kasebut nyekel Alvin Chau saka Sun City lan Levo Chan saka Tak Chun Group, loro-lorone disambungake karo bisnis junket sing berkembang maju sing nyalurake rol dhuwur menyang Macau lan ngluwihi.