Tom Brady Mencatat Rekod Malang dalam Kehilangan ‘Thursday Night Football’
Toto

Tom Brady Mencatat Rekod Malang dalam Kehilangan ‘Thursday Night Football’

Baltimore Ravens menyertai perlawanan Bola Sepak Malam Khamis mereka menentang Tampa Bay Buccaneers dengan rancangan. Ia juga berkesan, menurut ketua jurulatih John Harbaugh, kerana Ravens mengawal separuh masa Togel kedua untuk memukul Bucs apabila mereka sudah ketinggalan.

Baltimore Ravens mengejar Drake Kenya
Baltimore Ravens berlari kembali Drake Kenya keluar dari zon akhir selepas menangkap hantaran TD. The Ravens menewaskan Tampa Bay Buccaneers pada malam Khamis, memberikan QB Tom Brady lebih banyak alasan untuk merenung kerjayanya. (Imej: Getty Images)
Baltimore menang pada hari Khamis, memberikan Tampa Bay kekalahan ketiga berturut-turut. Ini adalah kali pertama dalam kerjayanya QB Tom Brady mendapati dirinya dalam situasi ini.

Permainan ini adalah milik Bucs untuk sebahagian besar separuh masa pertama. Rupa-rupanya, ini adalah rancangan Harbaugh selama ini, lebih suka menyerang keras pada separuh masa kedua untuk mengawal. Dirancang atau tidak, ia berjaya.

Burung Gagak Menggulingkan Gergasi
Baltimore mengatasi defisit 10-3 separuh masa di tangan pemain bintang bintangnya, Lamar Jackson. Dia meluru sejauh 43 ela dan menyempurnakan 27 daripada 38 hantaran sejauh 238 ela dan dua sentuhan. Itu adalah sebahagian besar daripada skor akhir 27-22.

Di sisi lain, Brady menyempurnakan 26 daripada 44 hantaran sejauh 325 ela dan TD. Bucs menjaringkan gol pendaratan pada suku pertama buat kali pertama musim ini, ditukar oleh Leonard Fournette. Bagaimanapun, serangan mereka terbantut pada separuh masa kedua.

The Ravens mengubah kedudukan papan mata pada suku ketiga dengan touchdown 5 ela daripada berlari ke belakang Drake Kenya dan touchdown 10 ela dari hujung ketat Isaiah Likely. Mereka berarak turun padang siri demi siri, tidak mahu memberi peluang kepada Brady.

Tetapi Tampa Bay tidak mengalah. Mereka semakin hampir dengan dua gol lapangan, dan lewat pada suku keempat, semakin dekat dengan TD, terima kasih kepada penerima lebar Julio Jones.

Skor kini 27-22, dan Bucs mempunyai peluang untuk bergerak ke dalam gol Pengeluaran Sydney padang dengan penukaran dua mata. Dengan hanya berbaki 49 saat pada jam, Ravens menggagalkan percubaan itu, dan papan skor tidak akan bergerak lagi.

The Bucs kini beralih kepada 3-5 pada musim ini, sesuatu yang tidak pernah dijangkakan oleh Brady selepas membawa pasukan itu ke kemenangan Super Bowl pada tahun 2020. Mungkin sudah tiba masanya untuk meminta Rob Gronkowski keluar dari persaraan.

The Ravens kini 5-3 dan mengawal AFC North. Pada kadar yang mereka akan pergi, mereka membuat kes yang baik untuk menjadi pesaing untuk tajuk persidangan.

Brady Mencipta Rekod NFL
Brady mencipta rekod pada malam Khamis, tetapi ia mungkin tidak dibanggakan. Dia kini telah dipecat sebanyak 555 kali dalam kerjaya profesionalnya, menyingkirkan bekas Pittsburgh Steelers QB Ben Roethlisberger oleh seorang.

Roethlisberger berada di NFL selama 18 tahun apabila dia mencipta rekod. Brady telah bermain selama lebih daripada 20 tahun, yang bermaksud barisan serangannya – kedua-duanya di New England Patriots dan di Bucs – telah melakukan tugas yang lebih baik dalam melindunginya.

Brady turun dua kali pada malam Khamis pada permainan berturut-turut, yang Toto HK lebih daripada sedikit mengecewakan untuk KAMBING. Secara terang-terangan, fakta bahawa dia telah dibuang begitu banyak karung adalah petanda bahawa pasukan lain tahu mereka perlu menahannya jika mereka mahu menang.

Bucs mempunyai sedikit kelebihan dengan buku sukan menuju ke permainan. Tetapi golongan bawahan terus menang. Lebih/bawah sekitar 45 adalah sasaran yang adil, memandangkan prestasi kedua-dua pasukan baru-baru ini. Tetapi melanggarnya terbukti tidak menjadi masalah.

The Buccaneers akan mencari penebusan apabila mereka menentang LA Rams 3-3 pada Minggu 9. The Ravens akan bertemu dengan New Orleans Saints pada “Monday Night Football,” yang sepatutnya membantu mereka meletakkan satu lagi takuk dalam lajur kemenangan.