Penutupan Las Vegas Strip Suruhanjaya Clark County OK untuk Draf NFL
Toto

Penutupan Las Vegas Strip Suruhanjaya Clark County OK untuk Draf NFL

Pada mesyuarat hari Selasa, Suruhanjaya Clark County menandatangani penutupan besar-besaran sebahagian daripada Las Vegas Strip yang berkaitan dengan Draf NFL yang akan datang.

Draf NFL
Bellagio Las Vegas akan menjadi pusat bagi Draf NFL. Suruhanjaya Daerah https://totobethk.info/ Clark meluluskan penutupan jalan di Strip untuk acara itu. (Imej: Bloomberg )
Suruhanjaya sebulat suara mengundi untuk menutup aliran trafik antara Las Vegas Boulevard dan Koval Lane dari akhir 27 April hingga 30 April. Penutupan lorong, bagaimanapun, akan bermula lebih awal dan berakhir selepas draf, bermula 13 April dan berjalan hingga 6 Mei.

Penutupan penuh untuk acara itu akan bermula pada 10:00 malam pada 27 April dan berakhir pada 9:00 malam pada 30 April. Satu-satunya lorong semalaman yang akan dibuka pada 29 April dan 30 April adalah di Las Vegas Boulevard di Flamingo Road ke pintu masuk Hotel Bellagio, dan lorong belok kiri arah selatan dan masuk melalui lorong di Flamingo Road dan Las Vegas Boulevard,” menurut suruhanjaya itu.

Bellagio, yang dikendalikan oleh MGM Resorts International , akan menjadi pusat bagi draf tersebut. Tetapi penutupan lorong boleh menjejaskan akses ke Cosmopolitan, dan beberapa akses trafik ke Cromwell dan Flamingo arah timur dan barat Flamingo Boulevard juga akan dikekang.

Solek Tarikh untuk Las Vegas
Pusat kasino domestik terbesar pada asalnya dijadualkan menjadi tuan rumah Draf NFL pada 2020 menjelang musim pertama Raiders di bandar itu.

Pandemik coronavirus menggagalkan rancangan itu, kerana NFL memilih versi draf tradisional yang diubah suai. Kemudian pada 2020, Raiders bermain di https://athenshumanrightsfest.org/ Stadium Allegiant baharu bernilai $2 bilion tanpa kehadiran peminat.

NFL pantas menjadualkan semula draf untuk Las Vegas, dan bandar itu juga menjadi tuan rumah Pro Bowl awal tahun ini. Pada lawatan sebelumnya ke kawasan metropolitan terbesar di Nevada, Pesuruhjaya NFL Roger Goodell menggelar Las Vegas sebagai bandar Super Bowl .

Lagi Item Draf
Draf NFL merangkumi lebih daripada sekadar proses pemilihan pemain. Untuk itu, Las Vegas menjadikan bandar tuan rumah yang ideal. Tambang berkaitan draf lain termasuk Pengalaman Draf NFL dan Teater Draf, yang diletakkan di https://htourist.net/ belakang High Roller dan LINQ, bersebelahan dengan Caesars Forum.

Pada akhir setiap hari Draf, NFL akan menganjurkan konsert PERCUMA di Teater Draf sebagai sebahagian daripada Siri Konsert Draf NFL yang disampaikan oleh Bud Light. Tontonan konsert adalah berdasarkan siapa cepat dia dapat, dan bilik berdiri sahaja,” menurut Las Vegas Convention & Visitors Authority (LVCVA).

Semua acara yang dikaitkan dengan Pengalaman Draf NFL adalah percuma dan terbuka kepada orang awam. Sebelum hadir, peminat mesti memuat turun https://atlashotelbudapest.com/ aplikasi NFL OnePass untuk mendapatkan kemasukan percuma.